Dopper Groen
Dopper Groen

Inhoud: 450 ml Drie onderdelen, waardoor makkelijk schoon te maken Vaatwasser bestendig tot 65 °C / 149°F Geproduceerd in Nederland Geschikt voor koude, niet bijtende drankjes

€ 12,50
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De groene Dopper past helemaal bij jouw aura omdat jij vriendelijk, bescheiden, laid- én lean-back bent. Jij bent een frisse wind, zo één die ruikt naar pasgemaaid gras en vers boomschors. Combineer de groene Dopper fles met een rode cap en waan je zelfs tijdens de grootste regenbui in Bella Italia. Of maak een kleurrijk boeketje van de Apple Green bottle met een gele dop. Ga je voor de sportieve mix? Pak dan de Sport Cap erbij en tover jouw Dopper om tot een groene bidon!

Niet alleen de kleur van de groene Dopper is duurzaam, ook de waterfles zèlf is groen, want de Dopper is officieel cradle to cradle gecertificeerd. Dat houdt onder meer in dat er geen giftige stoffen als BPA (Bisfenol A) in de Dopper zitten, alle materialen recyclebaar zijn en dat de Dopper klimaatneutraal wordt geproduceerd. Bovendien draag jij met de aankoop van deze fles direct bij aan de water- en sanitatieprojecten van goed doel Simavi in Nepal én de educatieve programma’s van de Dopper Academy. En dan hebben we het nog niet eens over de vele PETflesjes die jij bespaart door deze duurzame drinkfles te hervullen en -gebruiken. Go green!

WIE IS DINGES

Deze website is een onderdeel van de gezellige winkel DINGES gevestigd in de Dorpsstraat van het eiland Vlieland. Op deze site proberen wij een gedeelte van ons uitgebreide assortiment te laten zien. Helaas is het onmogelijk om alle artikelen hier te plaatsen. Heb je dus iets gezien in de winkel en staat het niet op de site? Stuur een mailtje naar info@dingesopvlieland.nl en wij zoeken het voor je op.

VIND ONS OOK OP

Contact

Dinges
Dorpstraat 103
8899 AE Vlieland
T: 0562451019
E: info@dingesopvlieland.nl

BTW nr: NL.1090.07.505.B.01
Kvk nummer: 01057468

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.