Dopper Rood
Dopper Rood

Inhoud: 450 ml Drie onderdelen, waardoor makkelijk schoon te maken Vaatwasser bestendig tot 65 °C / 149°F Geproduceerd in Nederland Geschikt voor koude, niet bijtende drankjes

€ 12,50
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De rode fles kleurt waanzinnig goed bij jouw aura omdat jij energiek, vasthoudend, intens, initiatiefrijk en – oehlala – sensueel bent. Deze Dopper vormt een excellent trio met de witte en blauwe Dopper. Zo geef je meteen uiting aan jouw vaderlandsliefde op Koningsdag, het EK óf WK. En mochten we weer een internationale voetbalcompetitie missen – bijvoorbeeld omdat het volledige elftal een rode kaart krijgt – dan kan je met deze driekleur op zak nog altijd juichen voor Frankrijk. Ben je niet zo van passief toekijken hoe onze leeuwen het doen? Tover jouw Dopper dan om in een bidon met de speciale Dopper Sport Cap, ook verkrijgbaar in deze officiële Dopper webshop.

En over vaderlandsliefde gesproken: al onze Dopper Originals, dus ook deze vuurrode variant, zijn made in Holland. In het exotische Emmen produceert VDL Wientjes de Dopper op een klimaatneutrale wijze waarbij verantwoord wordt omgegaan met water en energie. Ook goed om te weten: deze duurzame drinkfles bevat geen giftige stoffen – zoals BPA (bisfenol) –  en andere giftige weekmakers. Dat is beter voor jouw gezondheid en het milieu. Daarnaast zijn de materialen waar de Dopper van is gemaakt – Polypropyleen, ABS en Thermoplastisch Elastomeer – 100% recyclebaar. Bovenstaande punten hebben ertoe geleid dat de Dopper Cradle to Cradle gecertificeerd is.

WIE IS DINGES

Deze website is een onderdeel van de gezellige winkel DINGES gevestigd in de Dorpsstraat van het eiland Vlieland. Op deze site proberen wij een gedeelte van ons uitgebreide assortiment te laten zien. Helaas is het onmogelijk om alle artikelen hier te plaatsen. Heb je dus iets gezien in de winkel en staat het niet op de site? Stuur een mailtje naar info@dingesopvlieland.nl en wij zoeken het voor je op.

VIND ONS OOK OP

Contact

Dinges
Dorpstraat 103
8899 AE Vlieland
T: 0562451019
E: info@dingesopvlieland.nl

BTW nr: NL.1090.07.505.B.01
Kvk nummer: 01057468

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.