Gratis kaart 'Groeten van Vlieland'
Gratis kaart 'Groeten van Vlieland'

Bij ons kunt u nu een gratis kaartje vanaf Vlieland sturen! Naar uzelf, naar vrienden, familie of andere Vlieland-verslaafden;) U betaalt alleen voor de postzegel!

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wij schrijven graag het kaartje voor u, noteer bij het bestellen nadat u uw adres heeft ingevuld bij het veld 'opmerkingen' uw boodschap en het adres waar hij naartoe mag dan nemen wij dat in ons beste handschrift over ;)

Wilt u naast u vrienden en geliefden ook ons een beetje extra steunen? Dan kunt u natuurlijk ook voor 1 van onze zelfgemaakte houten kaarten kiezen, of wellicht een kadobon. Ook kunt u bij verzendopties 'kleine gift voor Dinges' aanvinken, waardoor u ons met 50 cent steunt! :)

WIE IS DINGES

Deze website is een onderdeel van de gezellige winkel DINGES gevestigd in de Dorpsstraat van het eiland Vlieland. Op deze site proberen wij een gedeelte van ons uitgebreide assortiment te laten zien. Helaas is het onmogelijk om alle artikelen hier te plaatsen. Heb je dus iets gezien in de winkel en staat het niet op de site? Stuur een mailtje naar info@dingesopvlieland.nl en wij zoeken het voor je op.

VIND ONS OOK OP

Contact

Dinges
Dorpstraat 103
8899 AE Vlieland
T: 0562451019
E: info@dingesopvlieland.nl

BTW nr: NL.1090.07.505.B.01
Kvk nummer: 01057468

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.