Klok skyline Vlieland notenhout Klok skyline Vlieland notenhout
Klok skyline Vlieland notenhout Klok skyline Vlieland notenhout
Klok skyline Vlieland notenhout
Mooie klok met skyline van Vlieland, gelaserd uit FSC-gekeurd notenhout. In het silhouet vind u o.a. de Vliehors, de vuurtoren, het Posthuys en de veerboot. De klok is 40 cm doorsnee.
‚ā¨¬†79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een mooie klok met unieke Vlieland skyline, gelaserd uit FSC-gekeurd notenhout. Een product van hoge kwaliteit dat voldoet aan de geldende duurzaamheidsnormen. Een mooie herinnering aan een leuke vakantie of een ode aan je geboorteplaats.
In het silhouet zijn van links naar rechts te zien; jutters museum, Vliehors, Vuurtoren, Hotel Posthuys, 6 panden aan de Dorpsstraat in het centrum Oost-Vlieland, vakantiehuisje, Veerboot Rederij Doeksen
 

WIE IS DINGES

Deze website is een onderdeel van de gezellige winkel DINGES gevestigd in de Dorpsstraat van het eiland Vlieland. Op deze site proberen wij een gedeelte van ons uitgebreide assortiment te laten zien. Helaas is het onmogelijk om alle artikelen hier te plaatsen. Heb je dus iets gezien in de winkel en staat het niet op de site? Stuur een mailtje naar info@dingesopvlieland.nl en wij zoeken het voor je op.

VIND ONS OOK OP

Contact

Dinges
Dorpsstraat 103
8899 AE Vlieland
T: 0562451019
E: info@dingesopvlieland.nl

Kvk nummer: 01057468

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies