DAMES WADDENSEA SWEATER - NAVY DAMES WADDENSEA SWEATER - NAVY
DAMES WADDENSEA SWEATER - NAVY DAMES WADDENSEA SWEATER - NAVY
DAMES WADDENSEA SWEATER - NAVY
Het breisel van de trui is ideaal voor een ochtendwandeling in de lente, een fietstocht in de herfst, een koude winterdag voor de open haard of een uitwaaidag op de Nederlandse wadden.
€ 129,95
€ 103,96
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Oude kornuit met een moderne twist! Authentiek, warm en bovenal duurzaam en gerecycled. De Waddensea sweater is voorzien van één van de meest klassieke breipatronen. Voorheen had ieder Nederlands vissersdorp zijn eigen breipatronen. Patronen die zijn doorgegeven van de ene generatie naar de andere. Stella Ruhe heeft meer dan 60 patronen in kaart gebracht en samen met haar kozen we verschillende sterke designs en zo creëerden we onze iconische visserstruien collectie. De geschiedenis van de trui gaat terug tot de 19e eeuw; het is een originele visserstrui met een enorme hoeveelheid historie. Het dikke breisel van de trui is ideaal voor een ochtendwandeling in de lente, een fietstocht in de herfst, een koude winterdag voor de open haard of een uitwaaidag op de Nederlandse wadden. Een trui die buiten moet zijn, in de open lucht. De trui is bovendien geschikt voor al je avonturen op zee of op land. 

Compositie:
25% lamswol 
25% nylon
45% denim (gerecycled)
5%   vezels (gerecycled)                                                                            

WIE IS DINGES

Deze website is een onderdeel van de gezellige winkel DINGES gevestigd in de Dorpsstraat van het eiland Vlieland. Op deze site proberen wij een gedeelte van ons uitgebreide assortiment te laten zien. Helaas is het onmogelijk om alle artikelen hier te plaatsen. Heb je dus iets gezien in de winkel en staat het niet op de site? Stuur een mailtje naar info@dingesopvlieland.nl en wij zoeken het voor je op.

VIND ONS OOK OP

Contact

Dinges
Dorpsstraat 103
8899 AE Vlieland
T: 0562451019
E: info@dingesopvlieland.nl

Kvk nummer: 01057468

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.