Verzending
Verzending gebeurt via gewone post. Zodra de betaling voor je bestelling is ontvangen, wordt je bestelling via TNT Post verzonden. Meestal heb je de bestelling dan de volgende dag in huis. Dinges kan niet garant staan voor de leveringstermijn van TNT Post. Zodra je bestelling is gepost ontvang je een mailtje van ons.
Heb je betaald en na 10 dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met Dinges via info@dinges.nu
De status van je bestelling kun je vinden bij jouw account pagina.

Verzendkosten
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen € 2,95 voor brievenbuspost en € 6,75 voor alle artikelen die niet door de brievenbus passen. 
ruilen en annuleren bij Dinges

Ruilen     
Het is mogelijk om goederen die je bij Dinges hebt besteld te ruilen. Ruilen kan tot twee weken na de verzending van je bestelling. Je betaalt in dat geval zelf de kosten voor het retourzenden. Dinges betaalt de verzendkosten (indien van toepassing) voor het opsturen van een nieuw product. Dinges kan niet garanderen dat een vervangend product beschikbaar is. Neem voordat je goederen terugstuurt altijd eerst contact op met Dinges.

Je kunt je bestelling terugsturen naar onderstaand adres. Let er op dat je de zending voldoende frankeert. 

Dinges
Dorpsstraat 103
8899AE Oost-Vlieland (Nederland)

Geld retour
Als je niet tevreden bent over je aankoop is het geen probleem om je aankoopbedrag terug te krijgen. Het artikel dient niet gedragen te zijn en voorzien van de orginele verpakking en labels. Neem binnen 7 dagen na ontvangst contact op met Dinges. 

Beschadigd
Alle goederen worden voor het verzenden zorgvuldig gecontroleerd. Mocht je bij de ontvangst van jouw bestelling toch gebreken constateren, neem dan contact op met Dinges.  Indien nodig kan het product dan kosteloos worden teruggestuurd en ontvangt je een nieuw product.
Mocht blijken dat teruggestuurde producten zijn gebruikt, gewassen of op een andere manier zijn beschadigd, dan zal Dinges geen producten retour nemen. Eventuele kosten die Dinges heeft gemaakt voor het terugnemen van de goederen, zullen aan je worden doorberekend.

Annuleren
Je kunt je bestelling tot 7 werkdagen na de ontvangst van de bevestiging van je bestelling annuleren. Je kunt je bestelling annuleren door een bericht te sturen naar Dinges. Vermeld hierbij altijd je bestelnummer (je vindt het bestelnummer in de e-mail die je van Dinges hebt ontvangen).
Wanneer je bestelling in die tijd al is verstuurd, dan kun je deze retour zenden. Voorwaarde is wel dat de goederen niet zijn gebruikt en nog in de originele en ongeopende verpakking worden teruggestuurd. Neem voordat je een product terugstuurt eerst contact op met Dinges.
 

WIE IS DINGES

Deze website is een onderdeel van de gezellige winkel DINGES gevestigd in de Dorpsstraat van het eiland Vlieland. Op deze site proberen wij een gedeelte van ons uitgebreide assortiment te laten zien. Helaas is het onmogelijk om alle artikelen hier te plaatsen. Heb je dus iets gezien in de winkel en staat het niet op de site? Stuur een mailtje naar dingesopvlie@gmail.com en wij zoeken het voor je op.

VIND ONS OOK OP

Contact

Dinges
Dorpstraat 103
8899 AE Vlieland
T: 0562451019
E: dingesopvlie@gmail.com

BTW nr: NL.1090.07.505.B.01
Kvk nummer: 01057468

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.