Verzending
Verzending gebeurt via pakketpost van PostNL. Zodra de betaling voor de bestelling is ontvangen, wordt het pakket via PostNL verzonden. Meestal is de bestelling dan de volgende dag in huis. Dinges kan niet garant staan voor de leveringstermijn van PostNL. Zodra de bestelling is gepost ontvangt u een mailtje van ons.
Heeft u betaald en na 10 dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met Dinges via dingesopvlie@gmail.com
De status van uw bestelling kunt u vinden bij uw accountpagina.

Verzendkosten
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen € 4,25 voor een brievenbuspakketje met track & trace, € 6,95 voor een brievenbuspakketje met track & trace.

Ruilen     
Het is mogelijk om goederen die bij Dinges besteld zijn te ruilen. Ruilen kan tot twee weken na de verzending van uw bestelling. U betaalt in dat geval zelf de kosten voor het retourzenden. Dinges betaalt de verzendkosten (indien van toepassing) voor het opsturen van een nieuw product. Dinges kan niet garanderen dat een vervangend product beschikbaar is. Neem voordat u goederen terugstuurt altijd eerst contact op met Dinges.

U kunt de bestelling terugsturen naar onderstaand adres. Let er op dat de zending voldoende gefrankeerd is. 

Dinges
Dorpsstraat 103
8899AE Oost-Vlieland (Nederland)

Geld retour
Als u niet tevreden bent over uw aankoop is het geen probleem om het aankoopbedrag terug te krijgen. Het artikel dient niet gedragen te zijn en voorzien van de orginele verpakking en labels. Neem binnen 7 dagen na ontvangst contact op met Dinges. 

Beschadigd
Alle goederen worden voor het verzenden zorgvuldig gecontroleerd. Mocht u bij de ontvangst van uw bestelling toch gebreken constateren, neem dan contact op met Dinges. Indien nodig kan het product dan kosteloos worden teruggestuurd en ontvangt u een nieuw product.
Mocht blijken dat teruggestuurde producten zijn gebruikt, gewassen of op een andere manier zijn beschadigd, dan zal Dinges geen producten retour nemen. Eventuele kosten die Dinges heeft gemaakt voor het terugnemen van de goederen, zullen aan u worden doorberekend.

Annuleren
U kunt de bestelling tot 1 werkdag na de ontvangst van de bevestiging van uw bestelling annuleren. U kunt uw bestelling annuleren door een bericht te sturen naar Dinges of door telefonisch contact met ons op te nemen. Vermeld hierbij altijd uw bestelnummer (u vindt het bestelnummer in de e-mail die u van Dinges hebt ontvangen).
Wanneer uw bestelling in die tijd al is verstuurd, dan kunt u deze retour zenden. Voorwaarde is wel dat de goederen niet zijn gebruikt en nog in de originele en ongeopende verpakking worden teruggestuurd. Neem voordat je een product terugstuurt eerst contact op met Dinges.
 

WIE IS DINGES

Deze website is een onderdeel van de gezellige winkel DINGES gevestigd in de Dorpsstraat van het eiland Vlieland. Op deze site proberen wij een gedeelte van ons uitgebreide assortiment te laten zien. Helaas is het onmogelijk om alle artikelen hier te plaatsen. Heb je dus iets gezien in de winkel en staat het niet op de site? Stuur een mailtje naar info@dingesopvlieland.nl en wij zoeken het voor je op.

VIND ONS OOK OP

Contact

Dinges
Dorpsstraat 103
8899 AE Vlieland
T: 0562451019
E: info@dingesopvlieland.nl

Kvk nummer: 01057468

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.