Skyline Vlieland - eiken hout 60cm
Skyline Vlieland - eiken hout 60cm
Mooie skyline van Vlieland, gelaserd uit FSC-gekeurd eikenhout. Ook verkrijgbaar in 40 en 60 en 80cm. In het silhouet vind u o.a. de Vliehors, de vuurtoren, het Posthuys en de veerboot.
‚ā¨¬†69,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een unieke Vlieland skyline, gelaserd uit FSC-gekeurd hout. Een product van hoge kwaliteit dat voldoet aan de geldende duurzaamheidsnormen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten hout van diverse formaten. Er zijn 5 houtsoorten te verkrijgen; Walnotenhout, Eikenhout, Palissanderhout & blank en zwart hout.
In het silhouet zijn van links naar rechts te zien; jutters museum, Vliehors, Vuurtoren, Hotel Posthuys, 6 panden aan de Dorpsstraat in het centrum Oost-Vlieland, vakantiehuisje, Veerboot Rederij Doeksen

WIE IS DINGES

Deze website is een onderdeel van de gezellige winkel DINGES gevestigd in de Dorpsstraat van het eiland Vlieland. Op deze site proberen wij een gedeelte van ons uitgebreide assortiment te laten zien. Helaas is het onmogelijk om alle artikelen hier te plaatsen. Heb je dus iets gezien in de winkel en staat het niet op de site? Stuur een mailtje naar info@dingesopvlieland.nl en wij zoeken het voor je op.

VIND ONS OOK OP

Contact

Dinges
Dorpsstraat 103
8899 AE Vlieland
T: 0562451019
E: info@dingesopvlieland.nl

Kvk nummer: 01057468

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.